Mina böcker om sex,
närhet och anknytning

Att skriva är ett sätt för mig att sammanfatta mina erfarenheter jag får i arbete med mina klienter och den nya forskning som kommer. Jag arbetar ju med ett väldigt spännande område – relationer och sex.

Lust & olust

Om sex, närhet och anknytning

I den här boken berättar terapeuten och sexologen Malin Drevstam om hur tidiga erfarenheter i relationer formar våra förväntningar och upplevelsen av intimitet och sex som vuxna. Läsaren får en översiktlig genomgång av anknytningsteorin och vilka erfarenheter som formar oss som individer och hur vi relaterar till varandra i nära relationer.

Sexologi

För psykologer och psykoterapeuter

Det finns ett stort intresse för sexologi bland behandlare inom olika människovårdande yrken. Alla har däremot kanske inte möjlighet att studera sexologi eller skaffa sig en sexologisk specialistkompetens. Det är mot den bakgrunden som denna antologi har tagits fram – för att förse professionella inom psykologisk behandling med en grundläggande sexologisk kompetens.

Tidig utlösning

Orsaker, konsekvenser & behandling av prematur ejakulation

Är du man som lider av tidig utlösning? Eller har du en partner som har problem med att komma för tidigt? Kanske arbetar du inom psykoterapi, sexologi eller annat människovårdande yrke – oavsett orsak kan du ha behållning av att läsa min bok om behandling av Tidig Utlösning.

Vad säger läsarna?

Fantastisk bok som varvar teorier med författarens erfarenheter och klienters berättelser. Alla borde läsa denna för att förstå sig själva bättre utifrån anknytning under barndomen. Sträckläste! Tack för superbra bok!

Har nu läst Malins bok och måste bara uttrycka min förtjusning över denna pärla till bok som är så välbehövd om sexualitet, närhet och anknytning. En lättfattlig och välskriven bok om något av det mest centrala i våra liv. Rekommenderas varmt till såväl terapeuter som patienter.

Jag har läst många böcker på detta tema. Merparten amerikanska som med mer än dubbelt så många ord säger en tiondel av vad denna fantastiska bok gör. Välskriven, lätt att förstå, tydlig i allt och med i ett i det närmaste facit på hur man säkerställer ett bättre liv i relationer.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sociala medier

Design & uppbygnad av Made by Media