Fysiska kurser

Tillsammans - en kärleksinjektion på temat relationer

Idag släpps biljetterna till höstens stora kärleksinjektion. Jag har det stora nöjet att, tillsammans med Beatrice Karinsdotter och Katarina Blom, ge er en helkväll på temat kärlek, sex och relationer. Vi kommer att bjuda på en mix av värdefulla kunskaper, insikter och konkreta verktyg till ditt kärleksliv. En kväll fullspäckad med kärlek, skratt och inspiration. Samla tjejgänget eller ta med din partner och få en härlig kväll tillsammans med föreläsningar av högsta klass, god mat och dryck. Detta vill du inte missa! 7 september klockan 19.00 - köp din biljett nu! www.scalateatern.se

Välkommen till en helkväll fullspäckad med kärlek, skratt och inspiration. Tre av Sveriges främsta relationsexperter delar med sig av insiktsfulla tips och råd för hur du kan sätta fart på ditt eget kärleksliv och få ut mer av din relation. Vi kommer prata om kärlek och sex och hur man hittar tillbaka till passionen och förälskelsen.

Det kommer bli en mix av värdefulla kunskaper som kan förbättra din egen relation, tillsammans med humor, skratt och en lättsam stämning. Det här är ett perfekt tillfälle att samla tjejgänget eller ta med din partner och få en härlig kväll tillsammans med intressanta föreläsningar, god mat och dryck.

Vi är centralt belägen i Stockholm och här finns en fin restaurang och en stor bar, så här har ni allt ni behöver för en lyckad helkväll. Förvänta er många roliga diskussioner, efter att ni tagit del av föreläsningen och satt er tillsammans i baren.

Tid: 19.00-21.30

Kvällen sker i två akter och i pausen finns det tid för barhäng och mingel.

En kväll för dig som vill utvecklas och få ut mer av livet!

I vårt samhälle är det mycket fokus på hälsa, träning, kost och motion. Det finns en strävan hos oss alla att må så bra som möjligt helt enkelt. Vad många glömmer bort är att våra kärleksrelationer har en stor inverkan på vår hälsa och vårt mående.

Om relationen är bra, mår vi också bra i oss själva och lever ett friskare liv. Tillsammans handlar om att ge dig de verktyg och de insikter du behöver för att kunna få ut mer av din relation, ditt kärleksliv och ditt sexliv.

Du kommer få lära dig hur du kan göra aktiva val för att ditt liv ska gå i rätt riktning. Katarina Blom, Malin Drevstam och Beatrice Karinsdotter är tre mycket omtyckta relationsexperter och den 7 september står dom på scenen tillsammans för att ge dig en kväll som du sent kommer glömma!

Katarina Blom – TEDx-talare som setts av miljoner människor över hela världen. Hennes föreläsningar har varit omåttligt populära och 2022 gav hon ut boken Tillsammanseffekten – om hur relationer gör dig starkare, lyckligare och friskare.

Malin Drevstam – sexolog, psykoterapeut och författare. Hennes bok Lust & Olust – om sex, närhet och anknytning, har blivit en riktig storsäljare och nu kommer hon utveckla sina resonemang live från scenen på Scalateatern!

Beatrice Karinsdotter – relationscoach, pedagog och medgrundare till sveriges första relationsskola – Training for Love. Mycket av det hon föreläser om bygger på egna upplevelser och den resa hon gjort med sin egen partner. Hennes föreläsningar är omåttligt populära och innehåller såväl visdom som många skratt.

Känner du att det mesta i ditt liv har fallit på plats? Du trivs med jobbet, du har dina vänner, du reser och gör saker för dig själv, osv. Då har det blivit dags att transformera din kärleksrelation! Du ska få uppleva passion, närhet, kärlek och förälskelse på ett sätt som du inte gjort tidigare. Under dessa två timmar på Scalateatern får du all den kunskap du behöver för att aktivt börja arbeta med din relation.

Anmäl dig
redan idag!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sociala medier

Design & uppbygnad av Made by Media