Fysiska kurser

Sexuell Visdom

Helgretreat 1- 3 september 2023

En sexualitet som berikar ditt liv...

Sexuell Visdom är vårt helgretreat där vi vill erbjuda ett tryggt och icke-dömande utrymme, där du får möjlighet att reflektera över, och utforska hur din egna sexualitet vill ta plats i dig på ett sätt som berikar ditt liv och ger dig kraft och energi. Ett utrymme där du får prova olika vägar att utforska, och få guidning om var man kan börja om du helt saknar kontakt med lust och längtan. Vi erbjuder en plats och ett hållande där du kan ställa frågor och få tillåtelse att känna alla känslor som kan uppstå när du gör det.

Vi har båda två på ett privat och professionellt plan på djupet förstått hur berikande det kan vara att vara i kontakt med vår egen sexualitet och att våga uttrycka den. Både som ett sätt att förstå vad vi inte vill eller mår bra av men framförallt för att vi ser sexualiteten som en rikedom och något som fyller våra liv med mening.

Öppna dörren till en kroppens naturliga njutning...

Vår förhoppning är att du ska få mental, kroppslig och själslig förståelse för, och kontakt med, din sexualitet, din lust och njutning. Du kommer, genom både kunskap och upplevelsebaserade övningar, få upptäcka vägar in till din sexuella visdom. Du kommer att få hjälp att stanna upp och lägga märke till det som din kropp kommunicerar till dig och som du kanske inte lagt märke till. Hur den kan kännas, vad du behöver för att den ska få plats, expandera och få berika ditt liv.

Kanske blir det ett första möte för dig eller en fördjupning av något som redan är påbörjat inom dig. Vi kommer också att titta på vanliga orsaker till att det ibland blir svårt att vara i kontakt med sig själv. Vi går igenom vad som formar en individs sexuella utveckling så att du kan få en ökad förståelse för vad som varit gynnsamt och kanske stått i vägen för dig och din sexuella resa.

​Vår önskan är att du kommer att kunna ta med dig visdomen från denna helg och integrera den i ditt liv i stort.

Vad får din kropp att vilja mjukna och öppna sig?

Malin Drevstam

Malin är socionom, leg. psykoterapeut och sexolog och författare till flera böcker om sexualitet. Hennes senaste bok Lust & Olust - om sex, närhet och anknytning handlar om hur man kan förstå sexuell utveckling och hur erfarenheter av nära relationer kan hjälpa och ibland stjälpa den längtan efter att utforska som vi föds med. Malin föreläser och undervisar för professionella inom vård och behandling om hur man kan bli tryggare i att beröra sexualitet i samtal. www.malindrevstam.se

Bea Karinsdotter

Bea är utbildad pedagog och certifierad relationscoach. Hon är en rutinerad kursledare och har under många år resa runt till olika platser i världen och guidat människor i att öppna dörren till en djupare plats i sig själva. En plats där kärleken, kreativiteten och sexualiteten har sin källa. Idag föreläser och utbildar hon på heltid i ämnet, kärlek, sex och relationer. www.trainingforlove.se.

Tidigare deltagare om Sexuell Visdom:

"Jag är så ödmjukt tacksam för den här helgen. Ni två ihop blir en fusion av alla element, vilket har känts som det viktigaste för mig. ALLT har välkomnats och fått plats på ett sätt som gjort att alla kan ha sin egen process exakt ifrån där de är! She is här!"

-"Fantastisk kurs som öppnade mina vägar inåt och hjälpte mig att se och höra mig själv efter många års svagt viskande. Otroligt lärorik kurs där forskning och känslor möts i en härlig symbios och gav mig verktyg att fortsätta utforska på egen hand. Tack Bea & Malin."

"Jag uppskattade verkligen mötet mellan era två världar. Blanda forskning och tantra. Jag uppskattar blandningen mellan teori och praktik. För mig har steget mot tantra och den andliga världen varit väldigt stort och jag känner mig utanför även om viss nyfikenhet finns. Men detta var ett tryggt litet steg in i Beas värld. Ni väger upp varandra väldigt bra."

Praktisk information

Vi kommer att hålla kursen på Lyckhem som ligger på södra Björkö utanför Norrtälje. En unik skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar. Deras matfilosofi andas balans och maten är alltid smakfull, nyskapande och ekologisk.

Till oss kommer kvinnor i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sina liv. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå denna kurs.

Detta är en helg för kvinnor.
Datum: 1 - 3 september
Längd: Fredag kl 17 - söndag kl 15
Pris:  7 400 kr för kurs och helpension med boende i dubbelrum.
Plats: Lyckhem, Väddö

Under ledning av: Malin och Bea Karinsdotter

Anmäl dig
redan idag!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sociala medier

Design & uppbygnad av Made by Media