Fysiska kurser

Sexuell Nyfikenhet - Föreläsning

Föreläsningen Sexuell Nyfikenhet med Bea & Malin den 1 feb 2023 kl 18 - 20 på Skeppsbron i Stockholm.

Föreläsning - Sexuell Nyfikenhet

Vår sexualitet, lust och njutning är ofta ett ämne som kan kännas komplext och inte alltid så lätt att prata om.  För att kunna utveckla och förstå vår sexualitet behöver vi vara uppmärksamma på vad våra kroppar och sinnen längtar efter och behöver - men även på vilka övriga faktorer som formar den sexuella upplevelsen. Så var ska man börja?


Vi vill hjälpa dig att nyfiket utforska alla de faktorer som påverkar just din sexuella upplevelse för att du lättare ska kunna sortera och börja ta små steg för att varsamt expandera och fördjupa din sexualitet. Kvällen riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna oavsett om du lever i en relation eller är singel. Partners är också välkomna.


Vi blandar unikt våra kunskaper och erfarenheter från klinisk sexologi, Compassion fokuserad terapi och den österländska tantriska filosofin.


Vi kommer att prata om vad som påverkar en sexuell upplevelse och beröra ämnen som  

  • Kroppen och dess funktioner
  • Betydelsen av relationer och anknytning
  • Inlärning, erfarenheter och förväntningar
  • Skillnader mellan attraktion, lust och njutning

... allt för göra din nyfiken på vilka dörrar just du kan öppna upp för att utveckla din sexualitet.


Malin Drevstam är socionom, leg. psykoterapeut, sexolog och författare till flera böcker om sexualitet. Hennes senaste bok Lust & Olust - om sex, närhet och anknytning handlar om hur man kan förstå sexuell utveckling och hur erfarenheter av nära relationer kan hjälpa och ibland stjälpa den längtan efter att utforska som vi alla har sedan födseln. Hon föreläser och undervisar för professionella inom vård och behandling om hur man kan bli tryggare i att beröra sexualitet i samtal. Malin är även utbildad inom yoga, self-compassion och meditation. www.malindrevstam.se


Beatrice Karinsdotter är utbildad pedagog och certifierad relationscoach. Hon har en lång och gedigen tantrisk erfarenhet och har under många år resa runt i världen och guidat människor i att öppna dörren till en djupare plats i sig själva. En plats där kärleken, kreativiteten och sexualiteten har sin källa. Idag föreläser och utbildar Bea på heltid i ämnet, kärlek, sex och relationer. www.trainingforlove.com

Anmäl dig
redan idag!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sociala medier

Design & uppbygnad av Made by Media