Fysiska kurser

Lustresan - en serie med föreläsningar, heldags- och helgkurser

Lustresan - olika vägar till sexuell självkännedom

Vi vill hjälpa dig att nyfiket utforska alla de faktorer som påverkar just din sexuella upplevelse för att du lättare ska kunna sortera och börja ta små steg för att varsamt expandera och fördjupa din sexualitet.  

Vår erfarenhet är att många kvinnor inte vet var de ska börja leta, eller att de känner sig vilsna inför alla alternativ de ställs inför. Många vet inte ens vad som finns att längta efter. Den egna sexualiteten kanske aldrig fått ta plats, vilket är en förutsättning för att den skall få gro och utvecklas.

Vi vill därför hjälpa dig att påbörja resan mot att hitta dessa platser och lära dig mer om de förutsättningar just din sexualitet behöver för att blomstra. Vi har båda två på ett privat och professionellt plan på djupet förstått hur berikande det kan vara att vara i kontakt med vår egen sexualitet och att våga uttrycka den. Både som ett sätt att förstå vad vi inte vill eller mår bra av men framförallt för att vi ser sexualiteten som en rikedom och något som fyller våra liv med mening.

En sexualitet som berikar ditt liv.

Under 2023 har du möjlighet att tillsammans med mig, Malin, och Bea Karinsdotter följa med på hela eller delar av vår koncept Lustresan som består av kvällsföreläsningar, heldagskurser och helgkurser. Läs mer om respektive tillfälle och innehåll samt anmäl din nedan.

Anmäl dig
redan idag!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sociala medier

Design & uppbygnad av Made by Media